Innbinding

Unibind Steelbinding

Unibind innbindingssystem - enkelt og elegant

Unibind innbindingssystem - enkelt og elegant

Unibind Steelbinding-systemet binder inn dokumenter eller fotobøker raskt og uanstrengt. De ferdigtrykte arkene samles og legges inn i omslaget. Omslagene har en stålrygg som inneholder en spesiell voks som varmes og trekker inn i arkene. Resultatet er en overlegen heftelse og permanent innbinding av særegen kvalitet. Ved å varme opp et innbundet dokument eller en fotobok kan man raskt og enkelt redigere innholdet.

Gratis fotobok-programvare
Du kan laste ned  unibind-logo Unibind Photobook, som er helt gratis, og meget enkelt å bruke.
Du kan også laste ned en lettfattelig «komme i gang»-veiledning.
Prisene på ferdig bok vil være avhengig av papirtype og mengde, hvilken type innhold (foto eller tekstsider), og ferdiggjøring (trykk på omslaget etc).Priseksempel for Pro Photobok liggende A4, farge perlehvit eller kull, og 20 sider (10 ark) 250 g glanset fotopapir: kr. 319.-

Unibind Pro PhotoBook

Unibind ProPhotobook

Unibind ProPhotobook

Dette er en fotobok med stiv perm, og man kan benytte mange forskjellige typer papir til innholdet. Selve innbindingen er sterk og holdbar, og gir et meget ekslusivt uttrykk, samtidig som dine bilder er godt beskyttet og lett tilgjengelige. Disse kan leveres i A5, A4 og A3 liggende, A4 portrett og 30 x 30 cm, og i fargene sort, kull, sort lin, perlehvit, aluminium, kamel, mørk blå lin og bordeaux lin. Bøkene leveres i mange ryggbredder, antall ark er avhengig av papirtypen. Det er også mulig å få tekst på omslaget på noen av typene.

Unibind Steelbook

Unibind Steelbook

Unibind Steelbook

Bok med stiv perm, som kan binde inn opptil 340 ark (80 g). Innbindingen er sterk og holdbar, og gir dine dokumenter et profesjonelt uttrykk samtidig som dokumentet er godt beskyttet og lett tilgjengelig. Steelbook fåes i A4 og A5 stående, A4 i ryggbredde opp til 36 mm som gir 340 ark (80 g papir), A5 opp til 12 mm ryggbredde som gir 100 ark (80 g papir). Kan benyttes til alt fra restaurantmenyer til vanlige bøker. Kan også leveres med «riv-ut»-sider, til f.eks avtalebøker eller kalendere. Fåes i fargene hvit, sort, bordeaux, graphite, aluminium og hvit lin (kun opp til 12 mm). Kan også leveres i mørk blå, men det er ikke lagervare hos importøren. Omslaget kan leveres med trykk.

Unibind SteelCrystal

Unibind SteelCrystal

Unibind SteelCrystal

SteelCrystal er en mappe med klar for og bakside, med samme innbindingssystem som Pro Photobook og Steelbook. Mappen fåes i ryggbredder som gir opptil 340 ark (80 g papir). Egner seg meget godt til rapporter, oppgaver og lignende ting som ikke har behov for stiv perm. SteelCrystal gir dine dokumenter et profesjonelt preg, samtidig som de er godt beskyttet.