Emaljeskilt

Emaljskylten Warberg er tredje generasjon som viderefører tradisjonen med emaljeskilt og overflatebehandling av stål ved emaljering. Et emaljeskilt er et skikkelig stykke håndverk med lange tradisjoner, høy kvalitet, og med mange praktiske funksjoner. Med sin estetiske utforming er det også meget behagelig å hvile øynene på. På grunn av sin glatte og porefrie overflate har emaljen en høy glans, og er smussavvisende.
Emaljen er i tillegg motstandsdyktig mot UV-lys – som betyr at den ikke endrer farge. Overflaten er også motstandsdyktig mot riper.
Hos TRÖKK kan du nå få kjøpt emaljeskilter fra Emaljskylten Warberg. I prislista ser du priser for “standardmodellene”, men du kan få ditt eget design og din egen størrelse. Det er også mulig å benytte foto på emaljeskiltene.
Vil du ha et skilt med husnummer, navn, eller annet, i aller beste kvalitet – kontakt TRÖKK på post@troekk.no eller tlf. 918 27 317
Leveringstid på skiltene er ca. 5 uker fra godkjent korrektur. Prisene er i NOK, eks. MVA og frakt.
Prisliste i PDF-format.
Det tas forbehold om feil.

Her er et lite utvalg av emaljeskilt du kan få kjøpt hos TRÖKK.

Modell Bøveien 39

Modell Bøveien 39

Modell Bøveien 39.
Buet emaljeskilt, fire hull med maljer. Bakgrunnsfarge hvit og tekst og ramme i svart. Skrifttype Clarendon. Størrelse 120 x 400 mm. Pris 818,- eks. MVA og frakt.

Modell 33 Rostad

Modell 33 Rostad

Modell 33 Rostad.
Buet emaljeskilt, fire hull med maljer. Bakgrunnsfarge sort med ramme og tekst i cremé. Skrifttype Clarendon. Størrelse 250 x 250 mm. Pris kr. 1063,- eks. MVA og frakt.

Modell 3

Modell 3

Modell 3.
Buet emaljeskilt, fire hull med maljer. Blå bakgrunn og hvit tekst og ramme. Skrifttype Clarendon. Størrelse 150 x 150 mm. Pris kr. 590,- eks. MVA og frakt.

01. oktober 2012 ved admin
Kategorier: Nyheter | Tagger: , , | Legg inn kommentar

Skriv svar